Practice Areas


Expertise

Career

Junior/Senior Associate publiek en administratief recht


  • Jobs offers Attorneys
Janson is op zoek naar een advocaat medewerker/medewerkster, die actief zal zijn in de diverse domeinen van het publiek- en administratief recht (o.a. ruimtelijke ordening en stedenbouw, milieurecht, bodem, onteigeningen, overheidscontracten, enz.) evenals daarmee verbonden aspecten van burgerlijk recht en strafrecht.
U komt terecht in het Nederlandstalig deel van het departement Publiek recht (10 leden) waarin zowel de zin voor groepsgeest als voor zelfstandigheid van belang zijn. U wordt begeleid en opgeleid door meer ervaren advocaten. Gezocht profiel:
  • Uitstekende¬† studieresultaten
  • Praktische ingesteldheid en goede communicatievaardigheden
  • Belangstelling voor publiek recht (en met name voor ruimtelijke ordening/stedenbouw) en studie- en/of werkervaring hierin
  • Flexibele teamspeler met een vlotte pen
  • Goede talenkennis (Nederlands, Engels en Frans)
Aanbod: Wij bieden u een professioneel boeiende en aangename werkomgeving en een grondige opleiding. Wij bieden u tevens een aangepaste vergoeding, aangevuld met een interessant bonussysteem in functie van de kwaliteit van de geleverde prestaties. Interesse? Neem dan contact op met Melissa Hellings, m.hellings@janson.be, Terhulpsesteenweg 187, 1170 Brussel. Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.
Contact

Brussels: + 32 2 675 30 30
Nivelles +32 67 21 79 95
Ghent: +32 9 240 77 20
Mons: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2021