Practice Areas


Expertise

Our lawyers

Stijn VERBEKE Stijn VERBEKE
Stijn VERBEKE

  • Partner

Expertise


Presentation


Stijn Verbeke is vennoot sinds 2013. Hij is advocaat aan de balie te Brussel en startte zijn loopbaan als stagiair en medewerker in het kantoor Janson. Hij is Licentiaat in de Rechten (KUL) evenals Licencié en droit administratif (ULB).

Na werkzaam te zijn geweest in andere Brusselse kantoren (Bogaert & Vandemeulebroeke/Landwell, Loyens & Loeff), keerde hij in 2013 terug naar Janson. Sindsdien geeft hij samen met Mr Jan Ghysels leiding aan het departement Publiek Recht (N) van Janson.
Stijn Verbeke adviseert cliënten in diverse materies van algemeen administratief en publiek recht en van milieurecht en vastgoedrecht. Hij heeft ook een ruime ervaring in de behandeling van deze materies in het kader van fusies en overnames en van vastgoedovereenkomsten en -projecten. 

Tevens heeft hij een bijzondere expertise opgebouwd op het vlak van bodemrecht en op het vlak van aanvaardingsplichten en milieubeleidsovereenkomsten, in het bijzonder wat betreft afgedankte elektrische en elektronische apparaten. M.b.t. de uitvoering van aanvaardingsplichten heeft hij ruime ervaring inzake de redactie van overeenkomsten met publieke overheden en private ondernemingen.   

Curriculum


Publications


Contact

Brussels: + 32 2 675 30 30
Nivelles +32 67 21 79 95
Ghent: +32 9 240 77 20
Mons: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2020