Praktijkgebieden


Expertise

Carrière

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Advocaat medewerker - Dispute Resolution


  • Vacatures advocaten
Janson is voor haar kantoor te Gent op zoek naar een advocaat medewerk(st)er met een bijzondere belangstelling voor Dispute Resolution (van 3 tot 5 jaar ervaring).

 

De gepassioneerde kandidaat heeft zich tijdens zijn/haar studies meerdere malen onderscheiden en getuigt van een goede capaciteit om in team te werken. Hij/zij wordt begeleid door meer ervaren advocaten en geniet van een permanente opleiding in uitdagende dossiers.

Uw profiel

  • Uitstekende studieresultaten 
  • Nederlandstalig met een goede kennis van Frans en Engels
  • Praktische ingesteldheid, ondernemerszin 
  • Goede communicatie­vaardigheden en een vlotte pen
  • Flexibele team-player

Ons aanbod

Wij bieden u een professioneel boeiende en aangename werkomgeving. Wij bieden u tevens een competitieve en aangepaste verloning, aangevuld met een interessant bonussysteem in functie van de kwaliteit van de geleverde prestaties.

U krijgt concrete doorgroei­mogelijkheden in een vooraanstaand dynamisch, multidisciplinair en autonoom Belgisch kantoor met bijzondere aandacht voor jong en ambitieus talent.

Interesse?

Neem dan contact op met onze HR & Office Manager Melissa Hellings (m.hellings@janson.be), Terhulpsesteenweg 187, 1170 Brussel. Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend strikt vertrouwelijk behandeld.

 

Contact

Brussel: + 32 2 675 30 30
Gent: +32 9 240 77 20
Bergen: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2021