Praktijkgebieden


Expertise

Onze
expertise

We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

Arbitrage


Presentatie


De advocaten van het departement beschikken over een doorgedreven ervaring op het vlak van nationale en internationale arbitrage, ook gekend als alternatieve geschillenbeslechting of ADR (Alternative Dispute Resolution), wat ook de bemiddeling en verzoening omvat. 

In dat opzicht zijn wij lid van verschillende arbitrageverenigingen, met als voornaamste de CCI te Parijs en het CEPANI, en komen wij tussen in tal van arbitrageprocedures, in de hoedanigheid van arbiter (alleenzetelend of in college) of als raadgever van één der partijen. Wij beschikken eveneens over een grote ervaring op het vlak van gerechtelijke procedures verbonden aan arbitrale procedures (vernietigings- of exequaturprocedures van arbitrale uitspraken). 

De advocaten van onze afdeling hebben, merendeels, academische en wetenschappelijke verantwoordelijkheden in verschillende universiteiten, zowel nationaal als internationaal, en kunnen terugblikken op tal van publicaties of conferenties in de diverse domeinen van het ondernemingsrecht. 

Tenslotte bekleden, of bekleedden, meerdere advocaten een functie aan de balies van Brussel en Nijvel, als stafhouders of als leden van de Raad van de Orde.

Ons team


* SC Janson Baugniet CV 


Contact

Brussel: + 32 2 675 30 30
Gent: +32 9 240 77 20
Bergen: +32 65 22 10 00
Janson Logo
    © Copyright Janson 2021